Menaxheri i Shitjeve Telematike dhe Faqja e Reklamimit e autorizuar nga Ministria e Drejtësisë

Orari i serverit Thu 25/07/2024 orë 11:33 | Europe/Rome

Kabinat e Pikturës - makineri dhe pajisje në Pontevedra

Garë n. 23374

Gjykata e Pontevedra
Shitje n.3

Porriño - Spain

Kabinat e Pikturës - makineri dhe pajisje - Gjykata e Tregtisë nr. 2 në Pontevedra
Kabinat e Pikturës - makineri dhe pajisje - Gjykata e Tregtisë nr. 2 në Pontevedra
Kabinat e Pikturës - makineri dhe pajisje - Gjykata e Tregtisë nr. 2 në Pontevedra
13 Lote
Zbritje -100%
Asta immobiliare su Gobid.es
Asta immobiliare su Gobid.es
Fri 21/06/2024 orë 16:00
Wed 10/07/2024 orë 16:10
  • Përshkrimi

Kabinat e Pikturës - makineri dhe pajisje

Gjykata e Tregtisë nr. 2 në Pontevedra

Në shitje përmes ankandeve kabinat e pikturës dhe pajisje të tjera - makineri për aplikime metalike. Në veçanti, lote të: kabinave të pikturës, kthyesve, kompresorëve dhe rezervuarëve të ajrit, siloseve, deshumidifikuesve, si dhe rafte dhe pajisjeve kompjuterike.Për informacione më të mëdha, konsultoni fletën e çdo lote. 
 
Loteve u dorëzohen në gjendjen në të cilën gjenden dhe pa asnjë lloj garancie pas shitjes. Rekomandohet të vizitoni lotet në shitje.

Disa lote kërkojnë pagesën e një depozite specifike, ndryshe nga depozita bazike. Pagesa e të paktën një depozite specifike do të japë të drejtën e pjesëmarrjes për pronarin, madje edhe për lotet që kërkojnë vetëm depozitën bazike. 

  • Fshij të gjithë filtrot
Kabina Ngjyrosje

Mekanika

Kabinë Pikturimi me rrota ajrore 20x4

Mekanika

Virador i Lartë Pikturë

Mekanika

Virador Granallado

Mekanika

Virador Granallado

Lloji 7|Garë 23374

Karta e Loteve
2.000,00

Porriño - Spain

2 Kompresorë Holman 400-1705

Ndryshe

3 Kontenierë për Përdorim në Magazin

Ndryshe

Makinë për Metalizim

Mekanika

3 Chorreadoras Vial 160j

Mekanika

Rigjeneratori i Ndërprerësve SET 42N

Mekanika

Lote i pajisjeve dhe pajisjeve

Mekanika

Raftë për Depo Bojë

Logistika

Pajisje kompjuterike

Mobilje dhe zyrë

Kabina e Pikturës e Shkurtër

Mekanika

shfaqur
 
  • 24
  • 36
  • 48

Shitjet e lidhura

Anija e inspektimit të peshkimit dhe shpëtimit
1 Lote
Çmimet zbritur
Oferta në Gobid.es

Anija e inspektimit të peshkimit dhe shpëtimit

Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña
73 Lote
Zbritje-50%
Oferta në Gobid.es

Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña

Pasuri në Narón dhe Sada, A Coruña

Garë 23193

Gjykata e A CORUÑA N. 2
Shitje n.2

Wed 03/07/2024 orë 13:00

Fri 26/07/2024 orë 13:00

Fletë e Ankandit
Pjesa 20% e Pjesëmarrjeve Shoqërore të një kompanie nga Republika Çeke
1 Lote
Zbritje-50%
Oferta në Gobid.es

Pjesa 20% e Pjesëmarrjeve Shoqërore të një kompanie nga Republika Çeke

Pjesa 20% e Pjesëmarrjeve Shoqërore të një kompanie nga Republika Çeke

Garë 23573

Gjykata e Barcelona N. 4
Shitje n.2

Wed 24/07/2024 orë 16:00

Tue 10/09/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Koleksionet e disa veshjeve
9 Lote
Zbritje-40%
Oferta në Gobid.es

Koleksionet e disa veshjeve

Koleksionet e disa veshjeve

Garë 23589

Gjykata e BARCELONA N.10

Tue 16/07/2024 orë 13:00

Tue 06/08/2024 orë 13:00

Fletë e Ankandit
Nave industriale në Agolada Nave - Gjykata Nr. 2 e Pontevedra
1 Lote
Zbritje-100%
Oferta në Gobid.es

Nave industriale në Agolada Nave - Gjykata Nr. 2 e Pontevedra

Nave industriale në Agolada Nave - Gjykata Nr. 2 e Pontevedra

Garë 23603

Gjykata e Pontevedra n. 2

Mon 22/07/2024 orë 16:30

Wed 18/09/2024 orë 16:30

Fletë e Ankandit
Pjesa 20% e Pjesëmarrjeve Shoqërore të një kompanie italiane në sektorin e paketimit të ushqimit
1 Lote
Oferta në Gobid.es

Pjesa 20% e Pjesëmarrjeve Shoqërore të një kompanie italiane në sektorin e paketimit të ushqimit

Pasuri në Burriana
1 Lote
Zbritje-100%
Oferta në Gobid.es

Pasuri në Burriana

Pasuri në Burriana

Garë 23657

Gjykata e CASTELLON N.1
Shitje n.3

Fri 26/07/2024 orë 16:30

Wed 11/09/2024 orë 16:30

Fletë e Ankandit
Objekt Komercial në Santiago de Compostela
Objekt Komercial në Santiago de Compostela
Objekt Komercial në Santiago de Compostela
1 Lote
Zbritje-100%
Oferta në Gobid.es

Objekt Komercial në Santiago de Compostela

Objekt Komercial në Santiago de Compostela

Garë 23678

Gjykata e Mercantil N.1 A coruña
Shitje n.3

Thu 25/07/2024 orë 16:00

Thu 19/09/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Marketing frozen products - Company branch transfer
Marketing frozen products - Company branch transfer
Marketing frozen products - Company branch transfer
1 Lote
Zbritje-50%
Oferta në Gobid.es

Marketing frozen products - Company branch transfer

Marketing frozen products - Company branch transfer

Garë 8421

Gjykata e Ourense
Shitje n.2

Fri 29/05/2020 orë 12:00

Thu 25/06/2020 orë 12:00

Fletë e Ankandit
A keni nevojë për ndihmë?