Menaxheri i Shitjeve Telematike dhe Faqja e Reklamimit e autorizuar nga Ministria e Drejtësisë

Orari i serverit Thu 25/07/2024 orë 11:35 | Europe/Rome

FIAT 500 X 4x4

Garë n. 23136

Gjykata e Avellino - Rënje. n. 10/2018
Shitje n.3

Montoro (AV) - Italy

FIAT 500 X 4x4 - Fal. nr. 10/2018 - Gjyk. e Avellino - Shitje 3
FIAT 500 X 4x4 - Fal. nr. 10/2018 - Gjyk. e Avellino - Shitje 3
FIAT 500 X 4x4 - Fal. nr. 10/2018 - Gjyk. e Avellino - Shitje 3
1 Lloji
Çmimet zbritur
Mon 10/06/2024 orë 17:00
Wed 10/07/2024 orë 17:00
 • Përshkrimi

FIAT 500 X 4x4

Falimentimi 10/2018 - Gjykata e Avellino 

Në shitje FIAT 500 X 4x4 viti 2016 me rreth 84.356 km të përshkuara, pajisje "crossPër informacione të mëtejshme konsultoni fletët e veçanta të lotit

Për të marrë pjesë në ankand, përdoruesi duhet të dërgojë një kopje të skanuar të pagesës së depozitës së garancisë me kodin CRO në: info@gobidgroup.com, së bashku me një kopje të një dokumenti identifikimi të vlefshëm të personit fizik ose përfaqësuesit ligjor të kompanisë të regjistruar në ankandin online dhe ekstraktin e regjistrit të kompanisë në rast të një kompanie.

Lotet shiten siç janë parë dhe pëlqyer në gjendjen në të cilën ndodhen. Shikimi është i rekomanduar.
 • Shikimi:Me takim - 03/07/2024
 • Pagesa:deri në 16/07/2024
 • Depozitë Garancie:EUR 750,00
 • Tarifat e shtesë për menaxhimidentifikohet
Kushtet e Përgjithshme Kushte Specifike Kërko Informacione Kërko shikim Të dhënat PVP
ID Inserzione2240143
7235d067-241f-11ef-872b-005056b10021
Procedura
Tipologiagiudiziaria
ID Procedura843602
Tipo Proceduragiudiziaria
ID Tribunale0640080091
ID RitoNFAL
ID RegistroPROCEDURE_CONCORSUALI
TribunaleTribunale di AVELLINO
RegistroPROCEDURE CONCORSUALI
RitoFALLIMENTARE (nuovo rito)
Num.Procedura10
Anno Procedura2018
Soggetti
 • Soggetto
  TipoSoggetto specializzato alla vendita
  Nome
  CognomeGobid International Auction Group Srl
  Cod.Fisc.GRGNDR67A25H211F
  Emaillogistica@gobid.it
  Telefono0286882269
  ID Anagrafica4549841
  Soggetto Vendita1
  Soggetto Visita1
Lotto
ID Lotto2024078
Descrizione (IT)FIAT 500 X 4x4 - vendita telematica sulla piattaforma www.gobid.it n.23136
Primo Identificativo2024078
Codice1
GenereMOBILI
CategoriaAUTOVEICOLI E CICLI
IndirizzoVia Fiumiciello Vietri, P.co Carratu', Frazione Piano
CAP83025
ComuneMontoro
ProvinciaAvellino
RegioneCampania
NazioneItalia
Beni
 • Bene
  ID Bene2665673
  Descrizione (IT)Autovettura FIAT mod. 500 X 4x4 Cross  cilindrata: 1956 cc potenza: 103 kW anno: 2016 alimentazione: gasolio km percorsi: circa 84356 cambio: automatico trasmissione a quattro ruote motrici   Per ulteriori informazioni consultare il libretto di circolazione in allegato
  Primo Identificativo2665673
  TipologiaAUTOVEICOLI E CICLI
  CategoriaAUTOVETTURE
  IndirizzoVia Fiumiciello Vietri, P.co Carratu', Frazione Piano
  ComuneAvellino
  ProvinciaAvellino
  RegioneCampania
  NazioneItalia
  Bene Mobile
  Luogo Visione
  IndirizzoVia Fiumiciello Vietri, P.co Carratu', Frazione Piano
  ComuneAvellino
  ProvinciaAvellino
  RegioneCampania
  NazioneItalia
  Luogo Ritiro
  IndirizzoN.A.
Dati Vendita
Data e oraWed 10 July 2024 orë 17:002024-07-10T17:00:00
TipologiaCOMPETITIVA
ModalitàPRESSO IL VENDITORE
Indirizzovendita telematica sulla piattaforma www.gobid.it
CAP20148
ComuneMilano
ProvinciaMilano
RegioneLombardia
NazioneItalia
Prezzo base7.400,40
Offerta Minima7.400,40
Rialzo Minimo250,00
Termine Presentazione OfferteWed 10 July 2024 orë 17:002024-07-10T17:00:00
Pagamento Contributo
Spesa Prenotata Debito
Contributo Non DovutoNo
Siti
 • Sito
  ID21
  Tipologiasito pubblicita
  Nominativohttps://www.gobid.it/
  Indirizzo URLhttps://www.gobid.it/
Data pubblicazione06/06/20242024-06-06
 • Bashkëngjitjet (1)

Lotti të pranishëm në ankand (1)

FIAT 500 X 4x4
Bëni një ofertë

Transporti

FIAT 500 X 4x4

Lloji 1|Garë 23136

Karta e Loteve
7.400,40

Montoro (AV) - Italy

Shitjet e lidhura

Ford Mondeo, veshje të ndryshme dhe pajisje për instalime elektrike
Ford Mondeo, veshje të ndryshme dhe pajisje për instalime elektrike
Ford Mondeo, veshje të ndryshme dhe pajisje për instalime elektrike
3 Lote

Ford Mondeo, veshje të ndryshme dhe pajisje për instalime elektrike

Ford Mondeo, veshje të ndryshme dhe pajisje për instalime elektrike

Garë 23302

Gjykata e Avellino - Pagesa e Kontrolluar n. 5/2023

Tue 23/07/2024 orë 16:00

Thu 29/08/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Furgoni Izotermik FIAT Talento 120 Multijet
1 Lote
Zbritje-80%

Furgoni Izotermik FIAT Talento 120 Multijet

Furgoni Izotermik FIAT Talento 120 Multijet

Garë 23528

Gjykata e Napoli Nord - Liq. Gjyqësor n. 15/2023
Shitje n.5

Fri 12/07/2024 orë 15:00

Fri 23/08/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Depo pjesë këmbështetëse për makinat e grupit Volkswagen/Audi
Depo pjesë këmbështetëse për makinat e grupit Volkswagen/Audi
Depo pjesë këmbështetëse për makinat e grupit Volkswagen/Audi
1 Lote

Depo pjesë këmbështetëse për makinat e grupit Volkswagen/Audi

Depo pjesë këmbështetëse për makinat e grupit Volkswagen/Audi

Garë 23544

Gjykata e Santa Maria Capua Vetere - C.P. n. 8/2020

Tue 09/07/2024 orë 17:00

Thu 08/08/2024 orë 17:00

Fletë e Ankandit
Audi A4
1 Lote

Audi A4

Audi A4

Garë 23569

Gjykata e Napoli Nord - Rënje. n. 14/2022

Mon 15/07/2024 orë 16:00

Fri 30/08/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Makinat për fabrikë këpucësh - Peugeot 308
Makinat për fabrikë këpucësh - Peugeot 308
Makinat për fabrikë këpucësh - Peugeot 308
2 Lote
Zbritje-60%

Makinat për fabrikë këpucësh - Peugeot 308

Makinat për fabrikë këpucësh - Peugeot 308

Garë 23650

Gjykata e Napoli Nord - Liq. Gjyqësor n. 24/2023
Shitje n.4

Tue 23/07/2024 orë 17:00

Wed 04/09/2024 orë 17:00

Fletë e Ankandit
Automobilat
Automobilat
Automobilat
6 Lote

Automobilat

Automobilat

Garë 22847

Gjykata e Potenza - Rënje. n. 2/2023

Tue 23/07/2024 orë 15:30

Thu 25/07/2024 orë 15:30

Fletë e Ankandit
Furgonët
Furgonët
Furgonët
20 Lote

Furgonët

Furgonët

Garë 22922

Gjykata e Potenza - Rënje. n. 2/2023

Tue 23/07/2024 orë 15:00

Thu 25/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Makinat Audi dhe Mercedes - Kamionë, karrige ngritjeje dhe pajisje
Makinat Audi dhe Mercedes - Kamionë, karrige ngritjeje dhe pajisje
Makinat Audi dhe Mercedes - Kamionë, karrige ngritjeje dhe pajisje
17 Lote

Makinat Audi dhe Mercedes - Kamionë, karrige ngritjeje dhe pajisje

Makinat Audi dhe Mercedes - Kamionë, karrige ngritjeje dhe pajisje

Garë 23232

Gjykata e Messina - Administrator Gjyqësor n. 50/2021

Thu 20/06/2024 orë 15:00

Fri 26/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit
1 Lote

Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit

Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit

Garë 23220

Gjykata e Vicenza - Rënje. n. 76/2022

Fri 14/06/2024 orë 15:00

Wed 31/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
A keni nevojë për ndihmë?