Menaxheri i Shitjeve Telematike dhe Faqja e Reklamimit e autorizuar nga Ministria e Drejtësisë

Orari i serverit Sat 13/07/2024 orë 23:36 | Europe/Rome

Makina e Përfundimit Dixhital DIGICON S3
MEKANIKË

Shitjet në skadim

Sedie për zyrë - Divan, karrige dhe karrige
Sedie për zyrë - Divan, karrige dhe karrige
Sedie për zyrë - Divan, karrige dhe karrige
1 Lote
Çmimet zbritur

Sedie për zyrë - Divan, karrige dhe karrige

Sedie për zyrë - Divan, karrige dhe karrige

Garë 23348

Qira
Shitje n.4

Mon 24/06/2024 orë 15:00

Mon 15/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Mobilje për Hotele dhe Restorante
Mobilje për Hotele dhe Restorante
Mobilje për Hotele dhe Restorante
13 Lote
Zbritje-20%

Mobilje për Hotele dhe Restorante

Mobilje për Hotele dhe Restorante

Garë 23123

Gjykata e Terni - Liq. Gjyqësor n. 14/2023
Shitje n.2

Mon 08/07/2024 orë 16:00

Mon 15/07/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Pasuri në Burriana
1 Lote
Zbritje-50%
Oferta në Gobid.es

Pasuri në Burriana

Pasuri në Burriana

Garë 23377

Gjykata e CASTELLON N.1
Shitje n.2

Tue 25/06/2024 orë 16:00

Mon 15/07/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Smartphone dhe aksesore - Mobilje dhe pajisje zyre
Smartphone dhe aksesore - Mobilje dhe pajisje zyre
Smartphone dhe aksesore - Mobilje dhe pajisje zyre
17 Lote
Çmimet zbritur

Smartphone dhe aksesore - Mobilje dhe pajisje zyre

Smartphone dhe aksesore - Mobilje dhe pajisje zyre

Garë 23199

Gjykata e Venezia - C.P. n. 1/2023

Wed 12/06/2024 orë 16:30

Mon 15/07/2024 orë 16:30

Fletë e Ankandit
Montura për syze - Pajisje për prodhimin e syzeve - Mobilje zyre
Montura për syze - Pajisje për prodhimin e syzeve - Mobilje zyre
Montura për syze - Pajisje për prodhimin e syzeve - Mobilje zyre
8 Lote
Zbritje-90%

Montura për syze - Pajisje për prodhimin e syzeve - Mobilje zyre

Montura për syze - Pajisje për prodhimin e syzeve - Mobilje zyre

Garë 22959

Gjykata e Vicenza - Liq. Gjyqësor n. 28/2023
Shitje n.6

Fri 07/06/2024 orë 17:00

Mon 15/07/2024 orë 17:00

Fletë e Ankandit
FIAT Punto
1 Lote

FIAT Punto

FIAT Punto

Garë 23086

Gjykata e Milano - Rënje. n. 254/2019

Fri 14/06/2024 orë 12:00

Tue 16/07/2024 orë 12:00

Fletë e Ankandit
 Shiko të gjitha

Zgjedhura nga Gobid

Vina të kuqe, të bardha dhe të rozë: - 1125 shishe në stok
1 Lote

Vina të kuqe, të bardha dhe të rozë: - 1125 shishe në stok

Vina të kuqe, të bardha dhe të rozë: - 1125 shishe në stok

Garë 22251

Gjykata e Vicenza - Liq. Gjyqësor n. 35/2023

Mon 17/06/2024 orë 15:30

Fri 19/07/2024 orë 15:30

Fletë e Ankandit
Vela e vela Barberis
1 Lote

Vela e vela Barberis

Vela e vela Barberis

Garë 23316

Gjykata e Latina - Rënje. n. 37/2019

Mon 01/07/2024 orë 15:00

Thu 01/08/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Mobilje për shtëpinë dhe zyrën
Mobilje për shtëpinë dhe zyrën
Mobilje për shtëpinë dhe zyrën
21 Lote

Mobilje për shtëpinë dhe zyrën

Mobilje për shtëpinë dhe zyrën

Garë 23312

Gjykata e Reggio Calabria - Administrator Gjyqësor n. 148/2021

Mon 01/07/2024 orë 16:30

Thu 01/08/2024 orë 16:30

Fletë e Ankandit
Software i komunikimit rritës dhe diagnostikë - Dronë dhe pajisje elektronike
5 Lote

Software i komunikimit rritës dhe diagnostikë - Dronë dhe pajisje elektronike

Software i komunikimit rritës dhe diagnostikë - Dronë dhe pajisje elektronike

Garë 23390

Gjykata e Siena - Liq. Gjyqësor n. 16/2024

Fri 28/06/2024 orë 16:00

Tue 27/08/2024 orë 16:00

Fletë e Ankandit
Automjete dhe pajisje për lëvizje të tokës
Automjete dhe pajisje për lëvizje të tokës
Automjete dhe pajisje për lëvizje të tokës
42 Lote

Automjete dhe pajisje për lëvizje të tokës

Automjete dhe pajisje për lëvizje të tokës

Garë 23458

Gjykata e Catania - Liq. Gjyqësor n. 77/2024

Mon 08/07/2024 orë 15:00

Wed 07/08/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Anije Serapo 42 Open
1 Lote

Anije Serapo 42 Open

Anije Serapo 42 Open

Garë 23066

Gjykata e Latina - Rënje. n. 57/2015

Mon 17/06/2024 orë 15:30

Mon 22/07/2024 orë 15:30

Fletë e Ankandit
Gru portuale dhe karrige ngritëse - Mini-pale dhe pajisje
Gru portuale dhe karrige ngritëse - Mini-pale dhe pajisje
Gru portuale dhe karrige ngritëse - Mini-pale dhe pajisje
40 Lote

Gru portuale dhe karrige ngritëse - Mini-pale dhe pajisje

Gru portuale dhe karrige ngritëse - Mini-pale dhe pajisje

Garë 23120

Gjykata e Barcellona Pozzo di Gotto - Liq. Gjyqësor n. 9/2023

Tue 18/06/2024 orë 15:00

Tue 23/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit
1 Lote

Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit

Transferimi i një pjesë të biznesit - Sektori i transportit

Garë 23220

Gjykata e Vicenza - Rënje. n. 76/2022

Fri 14/06/2024 orë 15:00

Wed 31/07/2024 orë 15:00

Fletë e Ankandit
Depo aksesorë për fëmijë
Depo aksesorë për fëmijë
Depo aksesorë për fëmijë
1 Lote

Depo aksesorë për fëmijë

Depo aksesorë për fëmijë

Garë 23473

Gjykata e Vicenza - Liq. Gjyqësor n. 6/2022

Fri 05/07/2024 orë 17:00

Wed 07/08/2024 orë 17:00

Fletë e Ankandit

Lotti në vëmendje

Motorçiklet Honda SC45 dhe Motorçiklet për Shkatërrim

Transporti

Vina të kuqe, të bardha dhe të rozë: 1125 shishe

Ndryshe

Maserati Coupë

Transporti

Maserati Coupë

Lloji 16|Garë 23243

Karta e Loteve
4.500,00

Santa Maria di Sala (VE) - Italy

Kamion Rrugor IVECO Magirus 440

Transporti

Lokal komercial në Fermo - LOTI 20

Pasuri të patundshme

Lokal komercial në Fermo - LOTI 20

Garë 23140.20

Karta e Loteve
190.000,00

Località Campiglione - Via Prosperi 33A/33B, Fermo

Njësi në ndërtim me vende parkimi dhe depo në Bollate (MI) - LOTI 3

Pasuri të patundshme

Sistem i Përpunimit të Betonit, Peshore, Bllok i Njëanshëm dhe Gjenerator
Sistem i Përpunimit të Betonit, Peshore, Bllok i Njëanshëm dhe Gjenerator
Sistem i Përpunimit të Betonit, Peshore, Bllok i Njëanshëm dhe Gjenerator
Sistem i Përpunimit të Betonit, Peshore, Bllok i Njëanshëm dhe Gjenerator
CLote në shitje në kombinim
4 Lote
Zona ndërtimi në Gradisca d'Isonzo (GO)

Pasuri të patundshme

Zona ndërtimi në Gradisca d'Isonzo (GO)

Garë 23382

Karta e Loteve
120.000,00

Gradisca D'Isonzo (GO)

Mobilje dhe Pajisje për Qendër Sportive

Mobilje dhe zyrë

Mobilje dhe Pajisje për Restorant

Ushqim dhe Restorant

Kredi Fiskale nga Bonusi 110% viti 2024 - E

Ndryshe

Garazh në Chiampo (VI) - LOTI 1B

Pasuri të patundshme

Kush Jemi

Shitet me ne
Shitet me ne

Gobid International Auction Group srl është shtëpia e ankandeve që operon si tregu i mallrave të luajtshme dhe të paluajtshme përmes një rrjeti platformash online me të cilat çdo ditë shiten asete me çmimin më të mirë të mundshëm, përmes përfshirjes së përdoruesve nga e gjithë bota, falë mekanizmit të ankandit online.

Mëso më shumë

Si të merrni pjesë në ankandet e Gobid.it

Regjistrohu

1. Regjistrohu

në portal, është e lehtë dhe falas! Futni adresën tuaj të emailit dhe të dhënat e kërkuara për krijimin e llogarisë tuaj

Abonohu

2. Abonohu në ankand

që ju intereson nga butoni përkatës, paguani depozitën e kërkuar për të qenë i aftë për të marrë pjesë

Ofro

3. Bëni ofertën tuaj

për të fituar lotin!
Pasi të jeni i aftë, mund të bëni ofertë duke klikuar butonin 'ofro tani' dhe të merrni pjesë në ankand.

Merr

4. Merr lotin

në siguri të plotë: pas pagesave do të kontaktoheni nga zyra jonë përkatëse për të organizuar marrjen

Mëso më shumë

Shitet me neShitet me ne

Gobid.it vepron si subjekt i specializuar sipas nenit 107 L.F., është pra një realitet i besueshëm dhe i konsoliduar nga dekada përvoje në shitjen e mallrave që vijnë nga procedurat e falimentimit, shoqëritë e leasing-ut dhe likuidimet private.

Gobid.it, falë një rrjeti bashkëpunëtorësh që lëvizin me lehtësi në territor, sot ka një prani të gjerë në gjykatat e shpërndara në të gjithë Italinë.

Mëso më shumë

Iscriviti alla Newsletter Regjistrohu në buletin

  • Nëpërmjet komunikimeve tona mund të:

  • të jesh gjithmonë në ditë me shitjet që vijnë dhe që skadonin
  • marr notifikime personale mbi pronat që të interesojnë më shumë
  • njohur të gjitha novitet që lidhen me platformën


Kategoritë e interesit tuaj

Regjistrohu
  Kodi i kontrollit i futur nuk është i saktë, ju lutemi riprovoni
  Ju lutemi tregoni se keni lexuar dhe pranuar kushtet dhe kushtet
  faleminderit për t'u regjistruar në buletinin informativ
A keni nevojë për ndihmë?